• Skype Chat
  • aoxunsoftware@hotmail.com
  • Microsoft Office 2016 pro plus 1 DVD + 1 lunak Card Key Retail Version

    Microsoft Office 2016 pro plus 1 DVD + 1 lunak Card Key Retail Version

    Microsoft Office 2016 pro plus 1 DVD + 1 lunak Card Key Retail Version

    dhaftar ngasilake
  • Brand Name: Microsoft
  • Certification: Microsoft bersertifikat
  • Warranty: njamin umur
  • Activation: 100% Activation Online Global
  • Min.Order Quantity: 10 Potongan /
  • Price: Hubungi kita langsung
  • Details Packaging: Standard Factory Nutup
  • Sumber Kabisan: 20000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Delivery Time: 1 - 3 Days Pakaryan
  • Sarat Pembayaran: T / T, Western Union, Money Gram
  • Product Name: Kantor 2016 Pro Plus
  • Language: English / multi-basa
  • Panggonan Asal: USA / Ireland
  • Description

    Microsoft Office 2016 pro plus 1 DVD + 1 lunak Card Key Retail Version

     

    Requirements sistem

    Prosesor dibutuhake 1 gigahertz (GHz) utawa x86- luwih cepet utawa x64-dicokot prosesor karo SSE2
    Sistem operasi sing dibutuhake Windows 7 utawa mengko, Windows Server 2008 R2, utawa Windows Server 2012
    memori sing dibutuhake 1 GB RAM (32 dicokot); 2 GB RAM (64 dicokot)
    Space dibutuhake Hard Disk 3.0 GB ruang sing kasedhiya disk
    Tampilan dibutuhake résolusi 1280 x 800
    Graphics percepatan hardware Graphics mbutuhake DirectX kertu 10 grafis

    Product Rinci

    A Kantor anyar wis teka. Iku layanan kuat sing mbantu sampeyan unleash gagasan paling, njaluk iku rampung lan tetep ing Go. Mung mlebu ing kanggo pengalaman pribadi lan kabeh paling munggah-kanggo-tanggal aplikasi Kantor, karo fitur-fitur anyar lan meningkat terus kang ditambahake.

    NGALAMI Kantor ing sawijining paling apik ing Windows 8 piranti

    - Akses apa prakara saka wiwitan karo antarmuka cepet lan adi sing nempatno dokumen paling-penting, aplikasi lan wong tengen munggah ngarep
    - Nggoleki cara anyar lan luwih apik kanggo nggawe, ngowahi lan nelusuri-nggunakake keyboard, pen, utawa demek.

    dokumen lan setelan roaming karo sampeyan karo Kantor ing méga

    - Mlebu menyang akun lan aplikasi Kantor Panjenengan, dokumen, lan setelan pribadi sing tengen ana, mung cara nilar wong-wong.

     

    NGALAMI Kantor ing sawijining paling apik ing Windows 8 piranti

     

    - Akses apa prakara saka wiwitan karo antarmuka cepet lan adi sing nempatno dokumen paling-penting, aplikasi lan wong tengen munggah ngarep
    - Nggoleki cara anyar lan luwih apik kanggo nggawe, ngowahi lan nelusuri-nggunakake keyboard, pen, utawa demek.

    dokumen lan setelan roaming karo sampeyan karo Kantor ing méga

    - Mlebu menyang akun lan aplikasi Kantor Panjenengan, dokumen, lan setelan pribadi sing tengen ana, mung cara nilar wong-wong.
    - Simpen karya online ing SkyDrive utawa ongko seng dibagi ngendi iku gampang kanggo akses, edit, lan nuduhake ing Go.

    Tansah jaringan sosial lan kontak uga disambungake ing Kantor

    - View macem-macem akun email, nganyari Facebook lan LinkedIn Feed kabeh ing sak panggonan karo Outlook.
    - Njaluk nganyari aktif ing dokumen tartamtu, situs lan wong dikirim menyang feed kegiatan lan tetep ing nyata-wektu petung karo co-buruh tengen ing Kantor.

     

    Store:
    Windows: Kantor & Server:
    windows 10 pro stiker COA
    multi-basa
    Kantor 2019 kertu tombol
    windows 10 paket OEM pro
    Inggris / Italia / Perancis / Spanish / Korean / liyane
    Kantor 2016 Pro Plus kothak toko DVD + kertu tombol
    windows 10 kothak toko pro
    Inggris / Perancis Korean /
    Kantor 2016 Pro Plus toko kothak PKC kertu tombol
    windows 10 ngarep COA stiker
    multi-basa
    Kantor 2016 Ngarep lan Bussiness kanggo MAC kothak toko PKC kertu tombol
    windows 10 ngarep OEM paket
    Inggris
    Kantor 2016 Ngarep lan Student kothak toko PKC kertu tombol
    windows 10 ngarep kothak toko
    Inggris
    Kantor 2013 Pro Plus kothak toko DVD + kertu tombol
    windows 7 pro COA stiker
    multi-basa
    Server 2012 standar paket R2 OEM
    windows 7 pro paket OEM
    Inggris / Perancis
    Server 2012 standar kothak toko
    windows 8.1 pro COA stiker
    multi-basa
    Server 2016 standar paket OEM
    windows 8.1 pro paket OEM
    Inggris / Perancis
    Server 2016 kothak toko standar

    Kantor 2016 pro plus

    Kantor 2016 pro plus 1

    Kantor 2016 pro plus 2


  • Previous:
  • Next: