Rreth Nesh - Aoxun Group
 • Skype Chat
 • aoxunsoftware@hotmail.com
 • Rreth nesh

  q01

  PREZANTIMI

  Aoxun Group , i autorizuar Microsoft vlerën e shtuar reseller, Microsoft OEM Sistemit Builder.

  Welcome to Aoxun Software.

  Aoxun Software was created to bring you high-quality branded products at unbeatable prices, and we have become a market-leader in our field over the years.

  We are authorized Microsoft Value-Added Reseller, Microsoft Government & Education Reseller, Microsoft Academic Reseller, and Microsoft OEM System Builder. We specialize in hard to procure or discontinued business software.

  If you require genuine Windows or Office product full support.We provide a confident solution to ensure product quality and comprehensive support.

  Don’t hesitate to get in touch with your comments. Why not send an e-mail to aosunsoftware@hotmail.com right now if you do have a query?

  q02

  HISTORIA

  Që nga viti 2003, Aoxun Grupi ka qenë e angazhuar në ofrimin e produkteve të cilësisë më të lartë dhe zgjidhje të shërbimit për të ndihmuar klientët tanë për të menaxhuar dhe të rritet shpejt e tyre të biznesit. n të kaluarën 12years, burim Aoxun Group Software ndihmon më shumë se 12,00 klientëve të zhvillohet me shpejtësi dhe zgjerimin e qëllimeve të biznesit në ways.As efficent dritare të besueshme dhe furnizuesi produkt zyra kryesore, Aoxun Group, vlera kompania jonë është takuar artikuj lartë të konsumatorëve të cilësisë kërkesa me purchaseing kosto të ulët. edhe në krye të marketingut të tregut në një mënyrë të vërtetë të besuar, dhe të fitojë të dyfishtë business.With përpjekjet tona në marketings, ne kemi qenë duke marrë krijimin reciprok besuar me anë të zgjidhjeve të ndryshme softuerike për konsumatorët e jashtëm. Produktet tona me versionet e gjuhëve Multi, të tilla si win10 pro korean, win10 pro versionin italian të ri 2017, win10 pro në spanjisht, win10 pro French OEM, etj, të gjitha këto janë shitur të nxehtë në SHBA, Itali, Spanjë, Francë, Kanada, Britani të Madhe, gjermane, Zvicra, Japonia, Filipinet, Indonezia, Korea, Malajzia, Singapori, etc.More se 50 vende shitjen reagime na encuroges për të vepruar më shpejt dhe më të mirë në Microsoft Burimeve ..

  q03

  SHËRBIMI

  Aoxun Group Ofron burim Software dhe zgjidhje të projektit

  1.Microsoft dritaret dhe software zyra me shumicë, duke përfshirë Windows 10 shtëpi, dritaret 10 pro, Windows 10 arsimimit, Windows 10 ndërmarrje, Windows Server 2016, Server 2012 R2, Server 2012 Datacenter, Windows 8.1, Windows 7 Pro, Win7 Ultimate, Office 2016 shtëpi dhe të biznesit, zyra 2.016 profesional, zyra 2.016 shtëpi dhe student, zyra 2.016 standarde, etj

  2.Software OEM: Customizing Software Gjuha, Customizing COA Sticker, Projekti i Sistemit, etj.

  3. Adobe Software shitjen e produktit, dhe furnizimin e produktit kryesor.