• Skype Chat
  • aoxunsoftware@hotmail.com
  • Microsoft Office 2013 Pro Ditambah DVD + Key Card diaktipkeun Online

    Microsoft Office 2013 Pro Ditambah DVD + Key Card diaktipkeun Online

    Microsoft Office 2013 Pro Ditambah DVD + Key Card diaktipkeun Online

    daftar mulih
  • Brand Nami: Microsoft
  • Model Jumlah: Kantor 2013 Pro Ditambah
  • Sertifikasi: Microsoft Certificated
  • Tempat Asal: AS / Irlandia
  • Kuantitas Orde minimum: 10 lembar
  • Harga: Contact Us Langsung
  • Rincian bungkusan: Standar Factory disegel Paket OEM
  • Pangiriman Time: 1 - 3 Ari ngagawekeun
  • Sarat pembayaran: T / T, Western Union, MoneyGram, kartu kiridit
  • Suplai Kamampuhan: 20000 buah per bulan
  • Basa: Inggris
  • Aktivasina: 100% aktivasina Online Sacara global
  • Jaminan: Penjaminan Hirupna
  •                        

    gambaran

     

    fitur anyar

    Kantor 2013 téh beuki awan basis ti versi saméméhna; a domain login, Kantor 365 akun, atanapi akun Microsoft bisa kiwari dipaké pikeun nyingkronkeun setélan aplikasi Kantor (kaasup dokumén panganyarna) antara alat eta, sarta pamaké ogé bisa nyimpen dokumen langsung ka akun OneDrive maranéhanana.

    Microsoft Office 2013 ngawengku rojongan diropéa keur ISO / IEC 29500, versi Standar Internasional Kantor Buka XML (OOXML) format file: hususna éta ngarojong nyimpen dina "ketat" profil tina ISO / IEC 29500 (Kantor Buka XML ketat). Ogé ngarojong Oasis Vérsi 1.2 ti ISO / IEC 26300: 2006, Buka Dokumén Format nu Kantor 2013 bisa maca jeung nulis. Sajaba ti, Kantor 2013 nyadiakeun dibaca pinuh, nulis, jeung ngédit rojongan pikeun ISO 32000 (PDF).

    fitur anyar kaasup hiji mode anyar dibaca dina Microsoft Word, hiji mode presentasi di Microsoft PowerPoint na ningkat toél jeung inking di sakabéh program Kantor. Microsoft Word ogé bisa ngalebetkeun video na audio tina sumber online ogé kamampuhan pikeun disiarkeun dokumén dina Web. Kecap jeung PowerPoint ogé mibanda fitur tetengger-kawas nu nyingkronkeun posisi dokumen antara komputer béda.

    Kantor Web Aplikasi suite ieu ogé diropéa keur Kantor 2013, ngawanohkeun fitur ngedit tambahan sarta parobahan panganteur.

    fitur sejenna Kantor 2013 ngawengku:

    • katingal ngolo-ngolo nu panganteur pita sarta halus animasi nalika ngetikkeun atawa milih (Word jeung Excel)
    • A visualisasi anyar keur tugas dijadwalkeun dina Microsoft Outlook
    • Remodeled layar mimitian
    • pilihan grafis Anyar dina Word
    • Objék kayaning gambar bisa kalawan bébas dipindahkeun; aranjeunna snap ka wates kayaning edges ayat, margin dokumen na atawa wates kolom
    • rojongan gambar online kalawan eusi tina Office.com, Bing.com na Flickr (sacara standar, ukur gambar dina domain publik)
    • Kamampuhan pikeun balik deui ka lokasi ditempo atawa diédit salila di Firman jeung PowerPoint
    • desain slide anyar, animasi na transisi di PowerPoint 2013
    • Rojongan pikeun Outlook.com na Hotmail.com di Outlook
    • Rojongan pikeun integrasi jeung Skype, Yammer na SkyDrive
    • IMAP rojongan polder husus
    • Excel 2013 ngarojong model wates anyar, saperti kieu:

     

    Ngeunaan Microsoft Office Standar Code 2013 FPP Key:

    • konci FPP pancen asli, NOT konci MSDN.
    • Aktipkeun sarta ngomean 100% ku internét pikeun duanana Vérsi 64bit 32bit na.
    • Taya watesan basa. Taya media.
    • Download link for FPP keys: https://www.office.com/backup

     

    Ngeunaan Panalungtikan:

    • Ngabejaan urang informasi ngeunaan kedah Anjeun upami mungkin, kaasup kuantitas Anjeun.

     

    Ngeunaan pamayaran:

    Simkuring nampi Wu, Duit gram jeung T / T. NO PayPal atanapi kiridit kartu.

     

    Ngeunaan pangiriman:

    Biasana dina 1 day sanggeus mayar.

     

    Ngeunaan Service Jeung Sarat:

    Sakali anjeun gaduh masalah dina aktivasina kalawan kenop urang, anjeun bisa meunangkeun urang ku email atanapi Skype dina 24 jam. Ulah bagikeun kenop. leuwih Overused moal meunang jaminan.

    toko:
    Windows: Kantor & Server:
    jandéla 10 pro stiker KoA
    multi-basa
    Kantor 2019 kartu konci wungkul
    jandéla 10 pakét OEM pro
    Inggris / Italia / French / Spanyol / Korea / séjén
    Kantor 2016 Pro Ditambah kotak ritel DVD + Kartu konci
    jandéla 10 kotak ritel pro
    Inggris / French Korea /
    Kantor 2016 Pro Ditambah ritel kotak PKC kartu konci wungkul
    jandéla 10 imah KoA stiker
    multi-basa
    Kantor 2016 Imah na bussiness pikeun Mac kotak ritel PKC kartu konci wungkul
    jandéla 10 imah OEM pakét
    Inggris
    Kantor 2016 Imah na Mahasiswa kotak ritel PKC kartu konci wungkul
    jandéla 10 imah kotak ritel
    Inggris
    Kantor 2013 Pro Ditambah kotak ritel DVD + Kartu konci
    jandéla 7 pro KoA stiker
    multi-basa
    Server 2012 baku pakét R2 OEM
    jandéla 7 pro pakét OEM
    Inggris / French
    Server 2012 standar kotak ritel
    jandéla 8,1 pro KoA stiker
    multi-basa
    Server 2016 baku pakét oem
    jandéla 8,1 pro pakét OEM
    Inggris / French
    Server 2016 kotak ritel baku

     

     

    kantor 2013 pro tambah

    kantor 2013 pro tambah 4

    kantor 2013 pro tambah 3


  • Saméméhna:
  • Hareup: