• Skype Chat
  • aoxunsoftware@hotmail.com
  • Microsoft Office 2016 pro tambah 1 DVD + 1 software Card Key Retail Vérsi

    Microsoft Office 2016 pro tambah 1 DVD + 1 software Card Key Retail Vérsi

    Microsoft Office 2016 pro tambah 1 DVD + 1 software Card Key Retail Vérsi

    daftar mulih
  • Brand Nami: Microsoft
  • Sertifikasi: Microsoft Certificated
  • Jaminan: Penjaminan Hirupna
  • Aktivasina: 100% aktivasina Online Sacara global
  • Min.Order kuantitas: 10 Piece / Potongan
  • Harga: Contact Us Langsung
  • Rincian bungkusan: Standar Factory disegel
  • Suplai Kamampuhan: 20000 Piece / Potongan per Bulan
  • Pangiriman Time: 1 - 3 Ari ngagawekeun
  • Sarat pembayaran: T / T, Western Union, Duit gram
  • Ngaran produk: Kantor 2016 Pro Ditambah
  • Basa: Inggris / multi-basa
  • Tempat Asal: AS / Irlandia
  • gambaran

    Microsoft Office 2016 pro tambah 1 DVD + 1 software Card Key Retail Vérsi

     

    Syarat sistim

    Processor diperlukeun 1 gigahertz (GHz) atanapi x86- gancang atawa x64-bit prosésor kalawan SSE2
    Sistem Operasi dibutuhkeun Windows 7 atawa engké, Windows Server 2008 R2, atawa Windows Server 2012
    mémori diperlukeun 1 GB RAM (32 bit); 2 GB RAM (64 bit)
    Spasi dibutuhkeun hard disk 3.0 GB spasi aya disk
    Témbongkeun diperlukeun resolusi 1280 x 800
    grafik akselerasi hardware grafik merlukeun DirectX kartu 10 grafik

    Produk wincikan Pedaran

    Hiji Kantor anyar geus anjog. Ieu layanan kuat nu mantuan Anjeun unleash gagasan pangalusna anjeun, perlu hal dipigawé sarta terus nyambung kana lebet nu. Kantun asup pikeun pangalaman pribadi jeung kabeh paling up-to-date aplikasi Kantor, kalayan fitur anyar sarta ditingkatkeun terus keur ditambahkeun.

    Ngalaman Kantor di na pangalusna dina Windows 8 Alat

    - Aksés naon urusan ti ngawitan ku panganteur saum sareng cairan nu nyimpen dokumen paling-penting anjeun, aplikasi sareng jalma bener nepi hareup
    - Panggihan cara anyar jeung hadé pikeun nyieun, edit, tur kotektak-maké keyboard, kalam, atawa layar rampa.

    dokumén sareng setelan roam sareng anjeun sareng Kantor di awan

    - Asup ka akun anjeun sarta aplikasi Kantor anjeun, dokumén, sarta setélan pribadi nu katuhu aya, ngan cara anjeun ditinggalkeun aranjeunna.

     

    Ngalaman Kantor di na pangalusna dina Windows 8 Alat

     

    - Aksés naon urusan ti ngawitan ku panganteur saum sareng cairan nu nyimpen dokumen paling-penting anjeun, aplikasi sareng jalma bener nepi hareup
    - Panggihan cara anyar jeung hadé pikeun nyieun, edit, tur kotektak-maké keyboard, kalam, atawa layar rampa.

    dokumén sareng setelan roam sareng anjeun sareng Kantor di awan

    - Asup ka akun anjeun sarta aplikasi Kantor anjeun, dokumén, sarta setélan pribadi nu katuhu aya, ngan cara anjeun ditinggalkeun aranjeunna.
    - Simpen karya Anjeun online di SkyDrive atanapi SharePoint mana éta gampang pikeun aksés, edit, sarta babagi dina lebet nu.

    Tetep jaringan sosial anjeun sarta kontak ogé disambungkeun di Kantor

    - View akun surelek multipel, apdet Facebook, sarta LinkedIn eupan sadayana dina hiji tempat kalayan Outlook.
    - Cokot apdet lumangsung dina dokumén husus, situs na urang dikirimkeun ka feed aktivitas anjeun sarta terus nyambung sacara real-time ku galecok jeung ko-pagawe katuhu dina Kantor.

     

    toko:
    Windows: Kantor & Server:
    jandéla 10 pro stiker KoA
    multi-basa
    Kantor 2019 kartu konci wungkul
    jandéla 10 pakét OEM pro
    Inggris / Italia / French / Spanyol / Korea / séjén
    Kantor 2016 Pro Ditambah kotak ritel DVD + Kartu konci
    jandéla 10 kotak ritel pro
    Inggris / French Korea /
    Kantor 2016 Pro Ditambah ritel kotak PKC kartu konci wungkul
    jandéla 10 imah KoA stiker
    multi-basa
    Kantor 2016 Imah na bussiness pikeun Mac kotak ritel PKC kartu konci wungkul
    jandéla 10 imah OEM pakét
    Inggris
    Kantor 2016 Imah na Mahasiswa kotak ritel PKC kartu konci wungkul
    jandéla 10 imah kotak ritel
    Inggris
    Kantor 2013 Pro Ditambah kotak ritel DVD + Kartu konci
    jandéla 7 pro KoA stiker
    multi-basa
    Server 2012 baku pakét R2 OEM
    jandéla 7 pro pakét OEM
    Inggris / French
    Server 2012 standar kotak ritel
    jandéla 8,1 pro KoA stiker
    multi-basa
    Server 2016 baku pakét oem
    jandéla 8,1 pro pakét OEM
    Inggris / French
    Server 2016 kotak ritel baku

    kantor 2016 pro tambah

    kantor 2016 pro tambah 1

    kantor 2016 pro tambah 2


  • Saméméhna:
  • Hareup: